Mercedes går aldrig på kompromis - For alle der elsker biler
448
page-template-default,page,page-id-448,bridge-core-2.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-464
 

Mercedes går aldrig på kompromis

Det verdenskendte bilmærke Mercedes-Benz, ofte blot omtalt som Mercedes, blev grundlagt i Tyskland i 1926 og er siden blevet kendt verden over. Personbilerne fra det ikoniske bilmærke er først og fremmest kendetegnet ved deres høje kvalitet. Mercedes nægter nemlig at gå på kompromis med hverken komfort, sikkerhed, teknologi eller design, når de producerer deres biler. Det gør sig gældende for hele deres sortiment, som inkluderer modeller af typerne Coupe, Hatchback, Stationcar, MPV, Cabriolet og Sedan. Det nyeste skud på stammen er en elbil, der går under navnet Mercedes EQC.

 

Værd at vide om Mercedes EQC

Den nye Mercedes EQC har en række lækre funktioner, som gør dit liv som bilist og bilejer langt bedre. Først og fremmest har elbilen et tårnhøjt sikkerhedsniveau, så du kan vide dig tryg på de danske landeveje eller udenlandske motorveje. Dernæst har den en rækkevidde på mellem 374 og 417 kilometer udelukkende på strøm. Når den skal lades, kan du gøre det på blot 40 minutter, før du er klar til at køre de næste 400 kilometer. Med den nye Mercedes EQC kan du desuden nyde de berøringsfølsomme touch-flader, det lækre widescreen-cockpit og den smarte stemmebetjening.

 

En model til dit behov

Hver bilmodel fra Mercedes opfylder nogle helt specifikke behov, så du som køber kan finde den perfekte bil fra Mercedes til dig og din familie. På den måde kan du være helt sikker på at få opfyldt dine bildrømme, uanset hvor ofte, hvor langt og hvorhenne du typisk kører. Drømmer du om bilferier med hele familien, kan du med fordel vælge en model, der har et stort bagagerum og som kan rumme alle jeres kufferter og badedyr. Vil du hellere kunne køre i alt slags terræn, så du kan tage på eventyr hvor som helst i verden, bør du vælge en model særligt egnet til terrænkørsel. Det kan også være, at du savner en bil, der er lille nok til at navigere rundt i en midtby og som egner sig perfekt til parallelparkeringer og snævre gader. I så fald gør du klogt i at vælge en meget manøvrerbar bil designet med tanke på storbykørsel.